mirretje wint de wedstrijd van de week

Mirretje is de winnaar van Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week van afgelopen weekend. Mirretje voorspelde de 0-2 uitslag tussen Broekland en Mariënheem goed. Broekland leed afgelopen zondag een dure nederlaag op de thuisbasis. Broekland had de punten hard nodig om de aansluiting met Raalte te behouden. Mariënheem deed echter wel goede zaken. Met de overwinning in Broekland, heeft het elftal uit Mariënheem het gat met de onderste regionen van de ranglijst vergroot.

Voor komende week hebben we natuurlijk weer een wedstrijd van de week. Opnieuw maakt Broekland deel uit van de wedstrijd van de week. Aanstaande maandag, Tweede Paasdag, speelt Broekland opnieuw op eigen terrein. Dit keer krijgen ze de rechtstreekse concurrent Raalte op visite. Broekland en Raalte bezetten de vierde en vijfde positie in de competitie. Met evenveel punten, maar Raalte heeft twee wedstrijden minder gespeeld.

Voor Raalte wordt het een zwaar weekend. Aanstaande zaterdag spelen ze uit in Diepenveen tegen de nummer drie van de ranglijst. Maandag staat de pot tegen de nummer vijf uit de competitie. Dit weekend is dus zeer, zeer belangrijk voor de Raaltenaren.

Vanaf aanstaand woensdag kun je weer een gokje wagen op de nieuwe wedstrijd van de week. Daarvoor verschijnt een apart artikel. Op dit artikel hoef je dus nog geen voorspelling uit te brengen, die zal namelijk niet meetellen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.