met tcr op verrassingstocht of naar de toppers

TCR Tours biedt op Tweede Paasdag een geheel verzorgde verrassingstocht aan. Op 20, 21 en 22 mei verzorgt de TCR busvervoer (alleen voor mensen die al zelf een kaartje hebben gekocht) naar de Toppers in Concert in de Amsterdam Arena.

Voor een ticket voor de verrassingstocht op 5 april betaal je 45 euro. Dat is inclusief koffie met gebak, een leuke excursie en een driegangen diner. De bus vertrekt ’s middags naar de onbekende bestemming.

Een ticket voor de bus naar de Toppers in Concert kost 22 euro. Voor beide tochten kun je opstappen in Nijverdal, Raalte, Heeten, Deventer, Dalfsen en Zutphen. Voor meer informatie kun je bellen naar tel: 0572-353535 of een kijkje nemen op staging2.tcrtours.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.