Home / archiefcentraal / met tcr op verrassingstocht of naar de toppers

met tcr op verrassingstocht of naar de toppers

TCR Tours biedt op Tweede Paasdag een geheel verzorgde verrassingstocht aan. Op 20, 21 en 22 mei verzorgt de TCR busvervoer (alleen voor mensen die al zelf een kaartje hebben gekocht) naar de Toppers in Concert in de Amsterdam Arena.

Voor een ticket voor de verrassingstocht op 5 april betaal je 45 euro. Dat is inclusief koffie met gebak, een leuke excursie en een driegangen diner. De bus vertrekt ’s middags naar de onbekende bestemming.

Een ticket voor de bus naar de Toppers in Concert kost 22 euro. Voor beide tochten kun je opstappen in Nijverdal, Raalte, Heeten, Deventer, Dalfsen en Zutphen. Voor meer informatie kun je bellen naar tel: 0572-353535 of een kijkje nemen op www.tcrtours.nl.

Lees ook

Bootcamps voor sporters met beperking

REGIO – Om fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen organiseren de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.