lyan rensen zestiende bij bergrace wageningen

Op zondag 28 maart stond in Wageningen de eerste wedstrijd uit een serie van vijf wedstrijden voor het Bergrace klassement op het programma. De renners en renster van ATB-Team Lemelerveld gingen van start in de 75 minuten wedstrijd. Lyan Rensen kwam als zestiende dame over de eindstreep.

De mannen gingen in een startveld van ruim 200 man aan de slag. Halverwege de tweede ronde kwamen Dienand en Jeroen samen te rijden in een grote groep welke zou gaan rijden voor plek twintig. Beide heren reden een constante race. In de laatste ronde plaatste Jeroen nog een demarrage maar dit leidde niet tot succes.

Uiteindelijk kwam Jeroen als 22e over de eindstreep en Dienand volgde op plek 25. Ido moest vertrekken vanaf plek honderd. Hem stond een flinke inhaalrace te wachten. Hij slaagde erin groot deel van zijn voorgangers in te halen om zo als 56e te finishen. De dag ervoor nam Ido ook deel aan de Run Bike Run in Nijverdal. Hier finishte hij als 10e.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.