Home / archiefcentraal / luttenberger in aanrijding met almose joyrider

luttenberger in aanrijding met almose joyrider

Een 56-jarige automobilist uit Luttenberg heeft afgelopen weekend een aanrijding gehad met een 17-jarige bromfietser. De jongen uit Almelo ‘leende’ de bromfiets van zijn zus en veroorzaakte zonder certificaat een ongeval. Hij is per ambulance met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

In Almelo stak de 17-jarige bestuurder van een bromfiets de straat over zonder voorrang te verlenen aan de automobilist uit Luttenberg. Beide bestuurders kwamen met elkaar in botsing. De jongen raakte gewond en is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.