luttenberger in aanrijding met almose joyrider

Een 56-jarige automobilist uit Luttenberg heeft afgelopen weekend een aanrijding gehad met een 17-jarige bromfietser. De jongen uit Almelo ‘leende’ de bromfiets van zijn zus en veroorzaakte zonder certificaat een ongeval. Hij is per ambulance met onbekend letsel overgebracht naar het ziekenhuis.

In Almelo stak de 17-jarige bestuurder van een bromfiets de straat over zonder voorrang te verlenen aan de automobilist uit Luttenberg. Beide bestuurders kwamen met elkaar in botsing. De jongen raakte gewond en is met onbekend letsel per ambulance overgebracht naar het ziekenhuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.