lokate wint nk rhonradturnen alsnog

gemaakt bij het invoeren van de scores in de computer. Myrthe mag zichzelf alsnog kampioen noemen!

Myrthe, wonend in Heino, bleek zelf ruimschoots gewonnen te hebben in haar categorie. Met recht Nederlands Kampioen rhönradturnen op nivo 4 dus. Myrthe beoefent de sport nog maar één jaar, voor die tijd deed ze aan turnen bji Hevo Heino. Door haar talent en gedrevenheid heeft ze al een plaats veroverd binnen

de Nationale Rhönradselectie, waarvoor ze maandelijks naar Krommenie afreist om extra te trainen.

Haar doel is om volgende jaar deel te kunnen nemen aan het WK, dat in Duitsland plaatsvindt. Ze zal in april een trainingsstage volgen in Duitsland, samen met Eline te Wierik en Anne Kruiper. De medaille van het NK wordt Myrthe nagestuurd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.