lobbert steekt fc albert in het nieuw

Bouwkundig Teken- en Adviesbureau Lobbert heeft de voetballers van Rohda Raalte 11 – ook wel bekend als FC Albert – in het nieuw gestoken. Naast trainingspakken werd ‘FC Albert’ ook voorzien van nieuwe tassen, waardoor het team weer de uitstraling heeft gekregen die het in vroegere tijden had. Nu kunnen de heren zelf op jacht naar successen, om net als hun voorgangers geschiedenis te schrijven.

Het team van Rohda 11 – voorheen Rohda Raalte 8 – is de laatste jaren enorm verjongd. Daarom is vorig jaar besloten om in de vijfde klasse te gaan voetballen. De prestaties zijn tot nu toe erg wisselend, waardoor het team op dit moment op de achtste plaats staat. De komende jaren wil ‘FC Albert’ met een stabiel elftal weer meestrijden om het kampioenschap.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.