lezing over macrofotografie in kulturhus

Rob Moget van HCC komt op 14 april naar Raalte om ons meer te vertellen over fotografie, met de nadruk op macrofotografie.

Macrofotografie stelt een aantal andere technische eisen ten opzichte van ‘gewone’ fotografie. Dit kan best lastig zijn en je moet goed weten wat je doet. Want soms is het onderwerp niet zo geduldig en is het moment voorbij wat je wilde vastleggen.

Rob zal uitleggen wat sluitertijd en diafragma is en hoe je hiermee kunt spelen. Ook het werken met tussenringen komt aan de orde en is binnen de macrofotografie een belangrijk hulpmiddel. Veel mensen kennen nog niet het begrip remote shooting waarbij de fotocamera wordt aangestuurd door de computer. Rob zal dit uitleggen met voorbeelden erbij. Bijvoorbeeld het softwarepakket Photoshop CS4 wat een nieuwe tool voor dieptescherpte heeft. Aan de hand van projectiebeelden krijg je uitleg over de werking van deze en andere tools.

Tijdens de uitleg is er volop ruimte te reageren of vragen te stellen. De lezing is interessant voor zowel beginners als gevorderden. De toegang is gratis. Het begint om 20.00 uur in het Kulturhus van Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.