lemelerveldse komt om het leven bij aanrijding

Een 50-jarige fietster uit Lemelerveld is dinsdagmorgen om het leven gekomen bij een aanrijding in Hellendoorn.

Gistermorgen werd omstreeks 07.25 uur een ernstige aanrijding gemeld op de Almeloseweg (N35) – Veldhuisweg in Hellendoorn. Het betrof een aanrijding tussen een 50-jarige vrouw uit Lemelerveld die op haar fiets over de Veldhuisweg aan kwam rijden vanuit de richting Lemelerveld. Een 59-jarige automobilist uit Haarle die over de parallelweg van de Almeloseweg reed, komende uit de richting Nijverdal. Het vermoeden bestaat dat de fietster vanaf de Veldhuisweg de Almeloseweg over is gestoken en op de parallelweg in aanrijding is gekomen met de automobilist.

Bij komst van politiemensen en ambulancepersoneel bleek de 50-jarige fietster al aan haar verwondingen te zijn overleden. Een onderzoek naar de exacte oorzaak van dit ongeval wordt verricht door de afdeling Verkeersongevallen Analyse van de politie Twente. Om duidelijkheid te krijgen wil de politie graag in contact komen met mensen die mogelijk iets hebben gezien. Zij worden verzocht contact op te nemen met het team Hellendoorn van de politie Twente, te bereiken via 0900-8844.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.