leerlingenvervoer tcr goed rapportcijfer

TCR heeft in opdracht van de gemeente Raalte onderzoek gedaan naar de tevredenheid van ouders en verzorgers van kinderen die gebruik maken van het leerlingenvervoer. Met een gemiddeld cijfer van 8.1 kan het ‘schoolrapport’ van TCR erg goed worden genoemd.

Zo’n 190 ouders werkten mee aan het onderzoek. In het onderzoek kwamen onder andere onderwerpen als reisduur, schoolroute, voertuigen, klachtenprocedure en hulpvaardigheid van de chauffeurs naar voren. De Raalter Taxi Centrale blijft echter niet stilzitten bij dit cijfer. Het bedrijf streeft naar een nog hogere klanttevredenheid en gaat dus enkele deelaspecten van het onderzoek eruit lichten.

Voor iedereen die meedeed aan het onderzoek, maakt TCR 5 euro over naar de stichting KiKa. Met het onderzoek gepaard gaat dus een donatie van een kleine duizend euro naar het goede doel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.