kunst tussen landbouwwerktuigen in luttenberg

Kunstvaria Nijverdal verzorgt op zaterdag 20 en zondag 21 maart een expositie bij landbouwmuseum De Laarman in Luttenberg. Kunstvaria Nijverdal is een groep kunstenaars uit Nijverdal en omstreken onder leiding van Irene Spel. Zij laten hun kunstwerken zien tussen de oude landbouwwerktuigen.

Het gaat onder andere om landschappen, portretten en stillevens in verschillende stijlen, zowel modern als figuratief. De exposanten zijn zelf aanwezig om uitleg te geven over hun werken. Sommige kunstwerken worden ook te koop aangeboden. Kinderen kunnen onder begeleiding hun eigen schilderijtje maken of aan de slag gaan in de kaarsenmakerij. De expositie is op zaterdag geopend van 14.00 tot 17.00 uur en op zondag van 11.00 tot 17.00 uur. De entree bedraagt 4 euro. Kinderen onder de 12 mogen gratis naar binnen.

Voor meer informatie zie staging2.delaarman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.