kroesewevers bundelt krachten in deventer

KroeseWevers accountants en belastingadviseurs bundelt haar krachten. De laatste jaren heeft KroeseWevers in Salland een sterke groei doorgemaakt. Vanuit deze groei gaat KroeseWevers haar dienstverlening herstructureren. Het kantoor in Deventer zal tevens gaan functioneren als backoffice voor de Raalter vestiging. Brede ondersteuning voor al haar relaties zal er zijn vanuit de vestiging Deventer, alwaar het team zal worden versterkt met Raalter medewerkers. Tegelijkertijd blijft KroeseWevers ook in Raalte aanwezig en bereikbaar op de vertrouwde locatie. Door centralisatie van diensten is KroeseWevers nog beter in staat om multidisciplinaire dienstverlening en hoogwaardigere kwaliteit te bieden.

Martijn van Dijk en Rob Kroeze zijn als accountant en belastingadviseur verantwoordelijk voor de regio Raalte.

Martijn: “De sterke groei die KroeseWevers de laatste jaren in Salland heeft doorgemaakt, maakte een herziening van onze organisatie mogelijk. Door onze expertise centraal te bundelen in Deventer, zijn we in staat efficiënter en meer servicegericht de regio Salland te bedienen.” Rob: “Tegelijk blijven we ook in de gemeente Raalte, het hart van Salland, bereikbaar. Zowel de aanlevering van de administratie als ook de besprekingen met de Raalter klanten blijven plaatsvinden in Raalte. We doen dat met een compacte bezetting en rechtstreekse ondersteuning vanuit Deventer.”

Hans Bredewoud, een van de vier kantoorleiders van KroeseWevers Deventer-Raalte: “Volgens ons is dit de juiste wijze om de markt in Salland optimaal en van dichtbij te blijven bedienen. We bundelen kennis, kunde en kwaliteit waardoor we onze service vergroten, maar blijven een vertrouwd gezicht in de buurt.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.