korting op diners bij raalter versspecialisten

Bij de Raalter versspecialisten Echte Bakker Jorink, Keurslager Tutert en Vistraiteur Roescher kun je de komende weken sparen voor korting op een diner bij Brasserie Zwakenberg. “Samen hebben we inmiddels meer dan driehonderd jaar ervaring en het leek ons leuk om de klanten daarvan met deze actie mee te laten profiteren”, vertellen de deelnemende partijen.

Elke besteding van 5 euro is goed voor een stempel. Een bestelling van bijvoorbeeld 15 euro levert dus drie stempels op. Een volle kaart (vijftien stempels) is goed voor een korting van 25 procent op een diner voor twee personen bij Brasserie Zwakenberg (drankjes zijn voor eigen rekening). Per diner geldt een maximum van 25 procent korting. Bij inlevering van twee kaarten kun je wel met vier mensen 25 procent korting krijgen. Onder de mensen die een volle kaart inleveren wordt bovendien een delicatessenmand ter waarde van 100 euro verloot.

De actie is dinsdag begonnen en loopt tot en met 15 mei. De stempelkaarten kun je inleveren tot en met 30 mei. Voor het diner dien je wel vooraf te reserveren.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.