Home / archiefcentraal / kleuters enthousiast na bezoek aan wasstraat

kleuters enthousiast na bezoek aan wasstraat

Gistermorgen heeft de groep 1 / 2 van basisschool de Linderte een bezoek gebracht aan de autowasstraat aan de Klipperweg in Raalte. Aangezien er in de kleutergroepen aandacht wordt besteed aan techniek en water was de keuze voor een bezoek aan de autowasstraat snel gemaakt.

In overleg met eigenaar Gerrit Middendorp werden de kleuters met enkele ouders gastvrij ontvangen voor een ritje door de wasstraat. De helft van de klas kon met de ouders het hele wasproces meemaken, de andere helft kreeg uitleg en mocht kijken. Daarna werden de rollen omgedraaid zodat ieder een keer door de wasstraat was geweest.

Nadien kon de binnenkant worden gestofzuigd. Tot slot werden de kinderen verrast met drinken en wat lekkers en kregen ze een attentie voor hun ouders mee. De kleuters en hun ouders waren zeer enthousiast over deze bijzondere excursie.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.