kledingwinkel zie zoo is een blijvertje

Kledingwinkel Zie Zoo aan de Herenstraat 34 in Raalte moet een blijvertje worden. Zakenpartners Erik Assen en Ivo Nijhof openden half december een tijdelijke opruimingswinkel in het pand, maar hebben, nadat ze hun restpartijen kwijt waren, besloten het huurcontract met de pandeigenaar te verlengen. Kledingwinkel Zie Zoo, zoals de zaak inmiddels heet, biedt mode voor het hele gezin.

Assen en Nijhoff exploiteren al jaren twee modezaken in Zwolle: Hamming Mode aan de Diezerkade en Brothers in Fashion in het centrum. “Ivo woont in Nijverdal en we hadden al een tijdje de ambitie om ook wat in Raalte te proberen omdat het zo mooi tussen Zwolle en Nijverdal in ligt”, vertelt Erik. “Vorig jaar zijn we in contact gekomen met de pandeigenaar en hebben we besloten om hier de restpartijen van onze zaken in Zwolle te verkopen. Het was meteen ook een testcase. Zou er een plaats zijn voor ons in Raalte? Die vraag denken we positief beantwoord te hebben!”

Wat de klant kan verwachten? “Een echte gezinswinkel voor alle leeftijden”, vervolgt Assen. “Met name kleding uit het middensegment, maar doorgaans wel de wat bekendere merken. Het wordt in ieder geval vlot, trendy en hip.” Zie Zoo biedt diverse merken. Voor de kinderen gaat het onder andere om Dirkje, Dutch Jeans, Claire, Twin Life en Zie Zoo; voor de heren onder andere Mexx, Melka, Arrow en Twin Life en voor de dames ondermeer Jensen, Fransa en Wax.

Speciale aandacht is er voor de kinderen. Er wordt gezorgd voor een speelhoek, televisie en toilet, zodat pa en ma ongestoord kunnen rondkijken. Als de ouders een kind een kledingstuk willen laten passen, kunnen ze gebruik maken van een speciaal pasmeubel, zodat de rug wordt ontzien. “We willen een echte familiewinkel bieden”, stelt Assen. “We kopen alleen maar kleine partijen in. Zo willen we voorkomen dat het hele dorp in dezelfde kleding loopt. Het moet natuurlijk wel exclusief blijven. En we zetten in op een constant wisselende collectie!”

Zie Zoo is te vinden aan de Herenstraat 34, tel: 0572-358061.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.