kevin brinkhof wint wedstrijd van de week

Kevin Brinkhof is winnaar geworden van de Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week van het afgelopen weekend. Kevin voorspelde, net als twee andere deelnemers, het 2-2 gelijkspel tussen Raalte en Mariënheem. Bij loting kwam Kevin als winnaar uit de bus en dus mag hij deze week een Falcon Joya-bal ophalen bij Intersport Schutte aan de Herenstraat in Raalte.

Voor komend weekend hebben we opnieuw de wedstrijd tussen Be Quick 1887 en Rohda Raalte in de Hoofdklasse C geselecteerd als Wedstrijd van de Week. Vanaf woensdag 12.00 uur is het weer mogelijk om een gokje te wagen en je voorspelling door te geven. Daarvoor wordt een nieuw bericht met reactiemogelijkheid aangemaakt. Intersport stelt wederom een Falcon Joya-bal beschikbaar. De ronde sluit zondag om 14.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.