Home / archiefcentraal / keukenlandwijhe b1 wint duits toernooi

keukenlandwijhe b1 wint duits toernooi

In een bloedstollende finale werd tegenstander Borussia Dortmund pas in de verlenging verslagen. Slechts enkele seconden voor het verstrijken van de verlenging schoot Elyn Blom de beslissende treffer achter de keepster van de tegenpartij. Na het verlossende eindsignaal namen speelsters, begeleiding en supporters springend en hossend bezit van het speelveld.

De meiden van Keukenland/Wijhe ’92 hielden onder andere het B1-team van topclub VOC uit Amsterdam, achter zich. VOC had het toernooi al vier keer gewonnen en kwam ook nu met maar één doel naar Dortmund: winnen. Dit keer waren de Wijhese handbalsters sterker. Behalve de gebruikelijke bokaal, waren er prachtige sweaters voor alle speelsters en begeleiding van het team.

Lees ook

Muziekbokaal voor gemeenten en Stichting Muziek Netwerk Salland

WIJHE – De gemeenten Raalte en Olst-Wijhe hebben voor hun inzet voor het muziekonderwijs op …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.