juf truus neemt afscheid in stijl

De Korenbloem heeft op uitbundige wijze afscheid genomen van juf Truus. Na bijna veertig jaar in het onderwijs werkzaam te zijn geweest, gaat ze nu genieten van een welverdiend pensioen. Dat ging gepaard met een daverend feest.

Woensdagmiddag was er een druk bezochte receptie met familie en diverse oud-collega’s en vakgenoten van andere scholen. De verschillende sprekers roemden haar collegialiteit, sociale betrokkenheid, werklust en deskundigheid.

Op donderdag werd er feest gevierd door de schoolkinderen. Juf Truus werd met haar familie opgehaald van huis in een heuse koets. Daarna traden alle groepen voor haar op. Er waren liedjes, toneelstukjes en spelletjes. Juf Truus deed enthousiast mee.

Het feest met de leerlingen werd beëindigd met een stoelendans op het schoolplein. Daarna was er nog gelegenheid voor de ouders om afscheid te nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.