jubileumconcert polyhymnia 20 maart

De jarige muziekvereniging Polyhymnia is er in geslaagd een spannend en kleurrijk programma samen te stellen voor haar jubileumconcert. Het middagconcert wordt georganiseerd voor en door jeugdige bezoekers en muzikanten. Zij worden op een speelse manier in contact gebracht met muziek en dans. Leerlingen van de Heilig Hartschool werken mee aan het programma. Het belooft een spektakel te worden met zang, dans en kleding.

Tijdens het avondprogramma biedt het gedeelte voor de pauze een terugblik op 50 jaar Polyhymnia. Tussen de verschillende muziekstukken vinden er gesprekken plaats met enkele markante persoonlijkheden uit de geschiedenis van Polyhymnia, zoals de oud-instructeur drumband Herman Klein Horsman en oud-voorzitter Gerard Harmsen. Ook de jubilarissen binnen de vereniging worden niet vergeten. Wie tijdens het concert de solisten zijn wordt nog even geheim gehouden: een verrassing, dus! Na de pauze volgt een non-stop muziekprogramma vol show en entertainment, maar dan meer toekomst gericht. Er zullen, onder andere, ook ongebruikelijke muziekuitingen te horen zijn.

De presentatie van het middagconcert is in handen van Niels Schrijver, terwijl ’s avonds Gerard (Höllenboer) Oostelaar de honneurs waarneemt. Tevens worden beide concerten ondersteund door een PowerPoint- presentatie met de nodige informatie.

Zaterdag 20 maart in de Sporthal Heidepark.

Aanvang: middagconcert – 15.00 uur (zaal open: 14.30 uur)

Aanvang: avondconcert – 20.00 uur (zaal open: 19.30 uur)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.