Home / archiefcentraal / johnny nijenhuis winkelt een minuut gratis

johnny nijenhuis winkelt een minuut gratis

De Steunsokke zijn de donateurs van de Carnavalsvereniging en hebben hierdoor gratis toegang bij de activiteiten van de Sökkestoppers. De prijsvraag ging natuurlijk over de 44 jarig jubilerende vereniging. Nijenhuis had de meeste prinsen in de juiste volgorde van jaartallen gezet. Hiermee won hij 1 minuut gratis winkelen bij de sponsor C1000 van de Worp. En daar wilde Prins Rudi ondanks vastentijd zijn kostuum ook nog wel een keer voor aantrekken.

Lees ook

Carolien Jonkman: Ome Jan

Mijn ome Jan is overleden. Hij was mijn peetoom. Toen hij ziek werd, is aan …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.