jesus christ superstar in brugkerk succes

Op zondagavond 21 maart was een uitvoering van de musical Jesus Christ Superstar in de Brugkerk in Lemelerveld. Vorig jaar is deze musical ook opgevoerd. Dit was toen een groot succes, mede daardoor is dit voor de tweede keer opgevoerd.

Ruim vierhonderd belangstellenden volgden ademloos het optreden van een musical met beelden, gesproken tekst en zang met medewerking van een projectkoor. Dit projectkoor bestond uit ongeveer vijftig leden en stond onder leiding van Mieke Bruins.

In zes weken tijd heeft het koor een moderne, gedurfde interpretatie van de laatste zeven dag in het leven van Jezus Christus ingestudeerd. Aan het einde van de musical was er een staande ovatie als beloning en werd er met een kopje koffie nog even nagepraat.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.