japans bezoek voor vv heino

Een professor van één van die highschools wil het Japanse jeugdvoetbal naar een hoger niveau brengen. Hierdoor toeren de Japanners ieder jaar door Europa, om kennis te maken met het Europese voetbal.

Gisteren speelden de buitenlandse gasten nog een partij in het Duitse Münster. Na vanmorgen eerst een training gehad te hebben van Edward Sturing, brachten de Japanners vanmiddag een bezoek aan VV Heino. Harold Stelder, de trainer van Heino 2, gaf de gasten een training.

Vandaag spelen de Japanners ook nog een pot tegen een Heino’s gelegenheidsteam van onder de 18 jaar. Een selectie van eerstejaars A-leden en tweedejaars B-leden mag het opnemen tegen de buitenlandse bezoekers. Makkelijk scoren gaat het zeker niet worden voor Heino, want met name de keeper van de Japanners gooit hoge ogen.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.