inschrijving volleybaltoernooi lemelerveld gestart

Volleybalvereniging “De Bevers” organiseert dit jaar voor de 35e keer haar Open volleybaltoernooi. Dit recreatietoernooi is in de loop van de jaren uitge¬groeid tot het grootste uit de wijde omgeving. Vorig jaar hebben 121 teams meegedaan.

Ook dit jaar wordt het toernooi gehouden op het evenemententerrein, van maandag 21 tot en met vrijdag 25 juni. Vrijwilligers zijn al druk bezig met de voorbereidingen van het toernooi. De editie van dit jaar krijgt een feestelijk tintje, gezien het jubileum.

Er staan naast het normale programma extra activiteiten op de agenda. Ook aan voetballiefhebbers wordt gedacht. Op donderdag 24 juni zijn er tijdens de WK-wedstrijd van het Nederlandse elftal geen volleybalwedstrijden ingepland. Ook is het mogelijk in onze tent die wedstrijd te volgen.

Iedereen die een team kan samenstellen uit 8 tot 12 personen kan meedoen. Je kunt je inschrijven als een gemengd-, dames-, heren-, jeugd 1- (groep 5 en 6 van de basisschool), jeugd 2-team (groep 7 en 8 van de basis¬school) of een jeugd 3-team (t/m 16 jaar). Een tijdige inschrijving is belangrijk. Wie het eerst komt, wie het eerst maalt.

Alle informatie, waaronder het inschrijfformulier, is te vinden op staging2.debevers.com en staging2.tenbroeke.nl. Het inschrijfformulier kun je online invullen en mailen naar info@tenbroeke.nl of downloaden, invullen en inleveren bij Laura Reimert, Waterinkweg 3, 8151 AJ Lemelerveld, Tel. 0572 – 37 31 13.

Let op! uiterlijk 3 april a.s. moet het inschrijfformulier binnen zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.