inbrekers in tijenraan overlopen

Op maandagochtend tegen 05.00 uur is er bij Zwembad Tijenraan aan de Zwolsestraat ingebroken. De inbrekers, twee blanke mannen in donkere kleding met capuchon, zijn vermoedelijk binnen gekomen door het vernielen van een raam.

De inbrekers zijn overlopen door de schoonmakers en gingen ervandoor. Zij hebben het pand verlaten via de achterzijde. Het is nog onduidelijk of er iets is weggenomen. Wel is er schade ontstaan aan het pand. Er is een onderzoek ingesteld.

De politie is op zoek naar mogelijke getuigen van deze inbraak. Mocht u rondom dit tijdstip iets opvallends hebben gezien wat te maken kan hebben met deze inbraak dan verzoekt de politie u contact op te nemen via 0900-8844 en te vragen naar politieteam Salland.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.