improcabaret en eric clapton tribute in hoftheater

Het improvisatiecabaretgezelschap ‘Op Sterk Water’ is donderdag 11 maart te gast in het Hoftheater. Een dag later, op vrijdag 12 maart, staat de Joe Brozio Band op de planken van het Raalter theater met een tribute aan Eric Clapton.

Vorig jaar was Op Sterk Water al in het Hoftheater te zien, dit jaar zijn ze er weer. Het gezelschap zorgt voor een onvergetelijke en unieke avond met improvisatie zoals improvisatie bedoeld is: Snel, grappig, slim en muzikaal. Op Sterk Water is een veelvuldig geprezen improvisatiegroep met muzikale talenten en een absolute lachgarantie. Ze waren de grote publieksfavoriet op Lowlands en speelden op alle grote cabaretfestivals als ‘Laughing Matters’ en ‘Crème de la Crème’. De voorstelling begint om 20.15 uur. De entree bedraagt 16 euro.

De Joe Brozio Band brengt op vrijdag de voorstelling ‘Riding with Eric – A tribute to Eric clapton’. In dit coverconcert worden de meeste bekende songs van Eric Clapton gespeeld, van zowel vroeg als nu. Aanvang is om 20.15 uur. De entree bedraagt 18 euro. Kaarten voor de beide voorstellingen zijn verkrijgbaar op staging2.hoftheater.nl en bij de VVV/ANWB in Raalte.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.