Home / archiefcentraal / het was inderdaad meer dan een milieuvlucht

het was inderdaad meer dan een milieuvlucht

“Er werden wat milieucontroles uitgevoerd”, zei de politie woensdag toen we ze belden over de drukte in het Raalter luchtruim. “Ja, ja, en moeten wij zeker geloven”, is de gemiddelde samenvatting van 25 reacties op dat bericht. En inderdaad, jullie hadden gelijk.

Het begon wel bij een milieuvlucht, maar er was meer aan de hand. De heli die boven Raalte cirkelde werd twee keer opgeroepen om politiewerk vanuit de lucht te ondersteunen. Eén keer om mee te zoeken naar vluchters van een overval in Hengelo. Eén keer om mee te zoeken naar een winkeldief die bij de C1000 in Raalte betrapt was maar het op een lopen zette. En beide keren kwam de helikopter terug om zijn eigenlijke werk voort te zetten.

In het geruchtencircuit werd de overval op het tankstation aan de Westdorplaan in Raalte er bij gehaald, maar dat was dus niet zo.

Lees ook

Bertus van der Kolk na vijftig dienstjaren bij Van Merksteijn met pensioen

RAALTE/ALMELO – Raaltenaar Bertus van der Kolk is recentelijk, na maar liefst vijftig dienstjaren bij …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.