heinose basisschool omgetoverd tot circus

Goochelen, schminken, bellenblazen, fietsen op gekke fietsen, koorddansen en jongleren. Sinds maandag 15 maart kijkt niemand daar bij de openbare basisschool de Springplank in Heino meer van op. Een circusdirecteur heeft daar maandag namelijk de projectweek ‘circus’ geopend. Enkele leraren traden al op als ‘mislukte’ circusartiesten, maar vooral de kinderen maken kennis met het circusleven.

Met medewerking van circus Kristal zijn de groepen 1 tot en met 4 inmiddels echte artiesten geworden. Op maandag 22 maart gaat de bovenbouw van de kinderen aan de slag. Over twee weken kunnen alle kinderen als prijs het diploma van ‘een echte circusschool’ in ontvangst kunnen nemen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.