Home / archiefcentraal / heinose basisschool omgetoverd tot circus

heinose basisschool omgetoverd tot circus

Goochelen, schminken, bellenblazen, fietsen op gekke fietsen, koorddansen en jongleren. Sinds maandag 15 maart kijkt niemand daar bij de openbare basisschool de Springplank in Heino meer van op. Een circusdirecteur heeft daar maandag namelijk de projectweek ‘circus’ geopend. Enkele leraren traden al op als ‘mislukte’ circusartiesten, maar vooral de kinderen maken kennis met het circusleven.

Met medewerking van circus Kristal zijn de groepen 1 tot en met 4 inmiddels echte artiesten geworden. Op maandag 22 maart gaat de bovenbouw van de kinderen aan de slag. Over twee weken kunnen alle kinderen als prijs het diploma van ‘een echte circusschool’ in ontvangst kunnen nemen.

Lees ook

Sportief en Gezond peiling in Raalte

RAALTE – De gemeente Raalte, GGD IJsselland en het Sportbedrijf Raalte vragen alle inwoners van …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.