heino bokaal verhuist voor de vierde keer naar olst

Afgelopen zaterdag 27 maart om 10.00 uur precies begon de eindstrijd om de Heino Bokaal in het Roekenest van Tafeltennisvereniging Heino. Het werd een gezellige dag. Spelers en publiek genoten met volle teugen van de bij vlagen zeer spannende wedstrijden. V

De strijd in de 1e tot en met 4e klasse werd uiteindelijk gewonnen door Javier Buiza van TTV-Olst die in de finale van de winnaar van vorig jaar Arnout Kok van TTV-Heino won. Javier is hiermee voor de 4e keer winnaar geworden van de grote wisselbeker uit Heino.

In de 5e-6e Klasse bleek winnaar van vorig jaar Alfons Koedijk van TTV-Hoonhorst opnieuw te sterk voor iedereen. Nummer 2 Johan Lute uit Heino deed lang mee voor de titel, maar moest op het eind toch afhaken. Derde werd Monique Horstman eveneens uit Heino.

In de campingklasse, waar dit jaar meer dan 30 recreanten hebben gestreden om de titel, werd Mark van Gurp de kampioen. Nipt voor Sylvester Weulink en Leon Woerlee. De winnaar van vorig jaar, Bernard Lute, eindigde dit keer op de 4e plaats.

Na afloop werd er nog gezellig wat nagezeten en nagepraat over een zeer geslaagd toernooi dit jaar met 87 deelnemers.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.