hans payens vertolkt topstukken bij olsterhof

Op zondag 7 maart zal bij de Olsterhof te Olst live muziek te horen zijn van Nederlandse chansonniers als Boudewijn de Groot, Jaap Vischer en Cornelis Vreeswijk. Stuk voor stuk bekende zangers die in de jaren zestig furore maakten met hun Nederlandstalige klassiekers. De in Olst woonachtige Hans Payens weet als geen ander deze liederen te vertolken, en begeleidt zichzelf hierbij op akoestische gitaar. Zo zal hij liederen als ‘Avond’ en ‘Welterusten meneer de President’ van Boudewijn de Groot zingen, maar ook ‘De Nozem en de Non’ van Cornelis Vreeswijk en ‘De Monniken’ van Jaap Vischer zullen ten gehore worden gebracht door Hans Payens.

Wie op een mooie zomeravond door Olst heeft gewandeld, kan al eens kennis gemaakt hebben met de muziek van -de in Den Haag geboren- Payens. Ergens uit een achtertuin klonken dan de bekende klanken van deze gedreven muzikant. Zondag 7 maart dus, vanaf 11.00 uur bij De Olsterhof in het hartje van Olst. Tevens is dan het prachtige oude landhuis te bewonderen wat momenteel is ingericht is als lifestyle winkel. Op staging2.olsterhof.nl vindt u meer informatie. De toegang is gratis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.