grote opkomst bij presentatie serco racingteam

De teampresentatie van het Serco Racingteam van afgelopen zaterdag kan als geslaagd worden beschouwd. Ruim 150 bezoekers kwamen naar de presentatie in Reimink. Het Lemelerveldse wegraceteam komt het seizoen 2010 uit in de Dutch Superbikes. Met het aantrekken van coureur Danny de Boer uit Staphorst verwacht het team voorin mee te kunnen strijden met de Ten Kate Honda.

Het team kende een goede voorjaarstraining in Spanje en Frankrijk. Danny heeft hier de nodige meters gemaakt en er is hard gewerkt om tot de juiste afstelling te komen. De gereden tijden beloven veel goeds en het team en de fans zien dan ook reikhalzend uit naar het paasweekend wanneer de eerste race van het seizoen wordt verreden op het TT-circuit van Assen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.