groen schoolplein voor de linderte in raalte

Les krijgen in de buitenlucht: Welk schoolkind wil het niet als het mooi weer is? Voor de leerlingen van basisschool de Linderte kan het vanaf deze zomer waarheid zijn.

Met de aanleg van een groen schoolplein biedt het schoolplein niet alleen vermaak, maar ook veel nut. Ook een afmitheater behoort tot de mogelijkheden. Met het nieuwe schoolplein wil de school de natuur dichter bij de kinderen brengen. Door ontdekken en ervaren leren kinderen de natuur beter begriipen. Wethouder Haarman kwam gistermiddag een kijkje nemen, op het schoolplein dat al sterk op de uiteindelijke vorm begint te lijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.