Home / archiefcentraal / global art door carmel college in hoftheater

global art door carmel college in hoftheater

Afgelopen woensdag stond het Hoftheater in Raalte in het teken van Global Art. Ruim 170 leerlingen van het Carmel College deden mee aan meerdere workshops. De hele middag werd er driftig gerepeteerd, want aan het eind van de middag moest er opgetreden worden op het podium van theater.

De leerlingen, allen uit de derde klas, konden kiezen uit verschillende onderdelen. Onder andere Braziliaanse dans, Afrikaanse percussie, Boom Whackers, Streetdance en Graffiti stonden op het programma.

Lees ook

Rustpunt De lange Pier geopend in Lettele

LETTELE – Aan de Butersdijk in Lettele is sinds mei dit jaar een nieuw rustpunt …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.