giel beelen gastheer enge bos podium

3 FM-DJ Giel Beelen fungeert dit jaar tijdens Dauwpop opnieuw als gastheer van het Enge Bos podium. Opnieuw staat het Enge Bos podium in het teken van de ‘wansmaak’.

Nou moet je dat niet al te letterlijk nemen, want aan de komst van Dé Normaal Coverband is natuurlijk weinig fouts en wansmakelijks, maar Mambo Kurt, ex-Sjonnie Ronnie Ruysdael en de Blaas of Glory kunnen er wat van als het gaat om wansmaak.

Mambo Kurt brengt op een krakkemikkig orgel allemaal niet al te serieus bedoelde (en even krakkemikkig gezongen) covers van alternatieve hits, Ronnie Ruysdael gaat op de vertrouwde Sjonnie-voet verder en de Blaas of Glory is een heuse hardrockfanfare. Op blaasinstrumenten en trommels krijg je covers van hardrockhits voorgeschoteld. Daarnaast heeft Giel ook beloofd een hele rits aan Nederlandstalige artiesten mee te nemen uit zijn Wansmaakstal.

Dauwpop wordt gehouden op Hemelvaartsdag 13 mei op het welbekende festivalterrein aan de Luttenbergerweg in Hellendoorn (vlakbij Luttenberg). Meer info op staging2.dauwpop.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.