gewoon carolien paranormaal 3

Een 14-jarig meisje hoort stemmen in haar hoofd. Het kastje met de laatjes in het hoofd (het relativeringsvermogen van het denken en het kunnen plaatsen in een context) is in grote mate verbonden met het gevoel en het lichaam van het meisje. Ze heeft een paranormale ervaring.

Haar ervaringen werden steeds vervelende, ze is heel angstig geworden. Ze kon zich op school niet meer goed concentreren. De psychiater gaf opname of zware medicijnen op als mogelijkheden. Psychiaters en psychologen hebben meestal nog weinig kennis van en ervaring met paranormale zaken, maar staan gelukkig steeds meer open voor samenwerking met paranormaal therapeuten. Het meisje staat snel al weer wat steviger op eigen benen. Ik vraag haar naar de naam van het jongetje dat bij haar is.

Later komen er meer personen. Ze leert dus met overleden personen communiceren en onderscheiden welke stem van wie komt. Ik heb ervaren en geleerd dat er in de wereld van de overledenen verschillende lagen zijn. Dit meisje was onbewust afgestemd op de laag met personen die nog niet weten dat ze overleden zijn of die dat moeilijk kunnen accepteren. Zij leerde deze mensen naar een andere laag (het licht) te sturen. Zo leerde het meisje omgaan met dit stukje onzichtbare informatie en werd ze de baas over wat zij hoort en wanneer.

Een 50-jarige vrouw zag op een gegeven moment zoveel overleden personen bij haar en om haar heen, dat ze er zelf druk van werd. Zij begeleidt nog steeds overleden zielen naar het licht, ook via de terminale zorg.

Een man komt een jaar na het overlijden van een kennis bij mij. ‘Een raar verhaal,’ zegt hij, ‘maar ik heb het gevoel dat de kennis wil dat ik wat voor hem doe, maar ik weet niet wat.’ De kennis was in het licht (de sfeer waar deze persoon zich prettig voelt), maar hij vond dat de financiën na de begrafenis niet goed geregeld waren. De man kreeg gedetailleerde adviezen door voor de familie van de man. “Pff… wat moet ik nu doen?’ vraagt de man in de praktijk…’ Ik vertel mijn ervaringen, het leven van een doorgeefluik is niet altijd gemakkelijk. Hij is naar de familie gegaan en heeft de informatie doorgegeven. Wat de familie ermee gedaan heeft, weten we niet.

De lagen noemen we hemelen, sferen of dimensies. Zo is er nu een jongen in de praktijk die maatschappelijk gezien nog niet zo weerbaar is en veel hulp nodig heeft om te functioneren (pdd-nos, speciaal onderwijs, rugzakje, etc). Deze jongen heeft ervaringen (die hij heel goed kan verwoorden, hij heeft een –misschien nog deels onbewust- laatje ‘omgaan met onzichtbare zaken’ in de kast in zijn hoofd, dus paranormaal!) uit lagen die ik kwalificeer als een sfeer met een zeer hoog licht – gehalte. Zijn lichaam, ziel en geest lijken daar erg goed te functioneren, maar hij kan zichzelf (dit licht in hem) nog niet voldoende neerzetten op school, voetbal en alle andere dagelijkse dingen. Samen met zijn geweldige moeder (en vader op de achtergrond) en anderen worden we bewust en leren we omgaan met zijn menselijke beperkingen en zijn talenten ontwikkelen; een ware ontdekkingstocht.

Door deze columns krijg jij, lezer, steeds meer kennis van paranormale zaken. Jouw laatje in de kast in je hoofd met betrekking tot ´omgaan met onzichtbare zaken´ wordt steeds meer gevuld met positieve ervaringen. Ik zou het heel fijn vinden als je jouw kennis en ervaringen deelt met andere mensen, zeker als je die mensen dan mag helpen!!!

Mail mij gerust waarover je meer wilt weten info@carolienjonkman.nl Via dit mailadres kun je me ook vragen stellen. staging2.carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.