geen winnaar bij de wedstrijd van de week

De Intersport Schutte Raalte Wedstrijd van de Week van het afgelopen weekend kent geen winnaar. Niemand voorspelde de 0-3 overwinning van Wesepe. Met deze overwinning hebben Wesepe en Lettele van plek geruild op de ranglijst. Lettele staat nu één plaats onder Wesepe. Het verschil is slechts één punt. Wesepe en Lettele bezetten nu respectievelijk de zesde en zevende plek in de competitie.

Voor komend weekend hebben we natuurlijk weer een wedstrijd van de week. Komende zondag spelen Broekland en Mariënheem tegen elkaar. Mariënheem heeft in de vijfde klasse H de punten hard nodig om de aansluiting met de middenmoot niet te verliezen. Broekland daarentegen is in een heus positiegevecht verwikkeld met Raalte.

Vanaf aanstaand woensdag kun je weer een gokje wagen op de nieuwe wedstrijd van de week. Daarvoor verschijnt een apart artikel.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.