geen paasvuur wijhe communicatiefout

Hierop besloot Let’s Go dat er dan te weinig geld voor het goede doel overbleef, waardoor ook Let’s Go besloot geen bijdrage meer te leveren aan het paasvuur.

In voorgaande jaren werkten Let’s Go en Toerist Info samen om Wijhe een paasvuur gunnen. Jongeren van Let’s Go zetten zich vrijwillig in tijdens de houtinzameling, om het hout op het land te brengen. Van de brengers van het hout werd een kleine bijdrage gevraagd. Daarnaast deed Toerist Info ook een duit in het zakje, door ook een bijdrage te doen. Deze bijdrages kwamen dan via Let’s Go terecht bij het goede doel.

Anderhalve week voordat de inzameling begon, kreeg Let’s Go bericht dat Toerist Info verwachtte dat de volledige organisatie in handen van Let’s Go was. Daarnaast deelde Toerist Info ook mede dat de financiële bijdrage later zou zijn.

“Als alles tegen zou zitten, dan bleef er nog maar een paar honderd euro voor het goede doel over,” aldus Let’s Go-voorzitter Herman Scholten. “We hebben toen een week voor de inzameling begon, besloten de boel af te blazen.”

Helaas blijkt het echter niet om dit jaar te gaan. “Achteraf blijkt dat de medewerker van Toerist Info het niet helemaal goed verwoord heeft. Het bleek niet om dit jaar te gaan, maar om het paasvuur van volgend jaar,” aldus Scholten. “Dat is erg jammer, want dan hadden we nog veel meer tijd gehad.”

Het lijkt er dus wel op dat er volgend jaar wel een een paasvuur komt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.