fraai kantoorpand te koop op superlocatie

Eind 2009 vertrok woningcorporatie SallandWonen naar de Domineeskamp te Raalte en vanaf die tijd is het voormalige kantoorpand aan de Kerkstraat te koop. Voor € 1.450.000 wordt u de trotse eigenaar van dit moderne pand op een superlocatie. Ook deelkoop en huur is bespreekbaar. De totale kavelgrootte is 1.239 m2 met 17 eigen parkeerplaatsen en een bedrijfsoppervlakte van 1.000 m2, verdeeld over twee verdiepingen. De inventaris staat er nog in en het pand verkeert in een zeer goede staat. Als u belangstelling heeft, kunt u meteen de verhuisdozen inpakken en vertrekken naar Kerkstraat 3.

Directeur Wim Moggré van SallandWonen en zijn medewerkers hebben jarenlang met veel plezier vanuit deze locatie gewerkt. “Het pand ligt tegen het centrum aan en alle voorzieningen zijn in de buurt. In de lunchpauze kun je bijvoorbeeld om de hoek een broodje halen of even gezellig winkelen. Het station ligt op nog geen vijf minuten loopafstand en achter het pand liggen 17 eigen parkeerplaatsen, veilig achter een slagboom. Het kantoorpand biedt plaats aan minimaal dertig medewerkers, er is een royale entree met receptie, meerdere kantoorruimtes en spreekkamers, een kantine met separate keuken, voldoende archiefruimte en zelfs een kluis en lift ontbreken niet.”

SallandWonen heeft Hannink Makelaars ingeschakeld om te bemiddelen bij de verkoop. Paul Hannink: “Door de algehele renovatie in 2005 voldoet het gebouw volledig aan de eisen van de tijd. Het gehele pand heeft daglicht, onder andere middels een vide. Verder kan de temperatuur in elke ruimte afzonderlijk worden geregeld. Onze voorkeur gaat uit naar verkoop, maar ook verhuur is bespreekbaar. Bovendien zijn we bereid om een deel van dit beeldbepalende pand te verkopen of te verhuren. Het is dan wel van belang dat er goede afspraken worden gemaakt, o.a. over de gezamenlijke ruimtes”.

Heeft u interesse of wilt u eens horen wat de mogelijkheden zijn van dit fraaie pand op een superlocatie? Neem dan contact op met:

Hannink Makelaars

Herenstraat 1

8102 CN Raalte

0572-351291

Info@hannink.nl

staging2.hannink.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.