fotograaf geeft prijs aan winnaar fotowedstrijd

Betsie Grote Ganseij heeft haar prijs in ontvangst genomen. Eerder werd bekend dat zij de fotowedstrijd had gewonnen met het thema ‘winter 2009-2010’.

Betsie vertelt dat ze vanuit huis naar het Drostenkamp wandelde om te kijken naar de gevallen sneeuw, toen ze de twee fietsen bij de Gouveneur zag staan. ‘‘Dat vond ik zo grappig, net alsof de eigenaren van de fietsen tot laat in de nacht in de Gouverneur waren gebleven en uiteindelijk toch lopend naar huis moesten door het enorme pakket gevallen sneeuw. Ze had niet verwacht dat ze de wedstrijd zou winnen. ‘‘Er waren meer dan honderd inzendingen, dat is hartstikke veel!’’

Mevrouw Ganseij kreeg van De Fotograaf, Herenstraat 64 in Raalte een compleet verzorgde fotoshoot voor 5 personen inclusief een mooie vergroting.

Ook meedoen met de fotowedstrijd? Dat kan door op de voorpagina op ‘fotoactie’ te klikken. Deze periode is het thema ‘Opa en oma gekiekt’. Aarzel niet, stuur je foto gerust in. Misschien win jij ook wel een mooie prijs…

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.