finale heino bokaal 2010 komt eraan

Tafeltennissers uit Salland kijken uit naar zaterdag 27 maart, want dan begint de finale van de Heino Bokaal 2010 in het tafeltenniscentrum ’t Roekenest in Heino. Op vrijdag 19 maart werd de laatste voorronde van de Heino Bokaal gespeeld en werden enkele spannende wedstrijden afgewerkt.

In de eerste tot en met vierde Klasse was het een goede dag voor Suzan Hofhuis. Zij werd eerste en Bjorn Hollegien (beiden van tafeltennisvereniging Hoonhorst) legde beslag op de derde plaats. Verrassing van de dag was Ben Overgoor uit Heino met een tweede plaats. De eerste drie plaatsen zich voor de finale. In de vijfde tot en met zesde klasse werd Johan Lute eerste na een spannende strijd met Arend Hofmeijer die ook naar de finale gaat, samen met Monique Horstman en Rob Hartholt, allen uit Heino.

In de campingklasse werd er in maar liefst drie poules gespeeld en de sfeer was erg gezellig. Een aantal spelers hadden zich in de trend van het toernooi echte kleren voor de camping aangemeten. Na meerdere waves van het publiek en fanatieke aanmoedigingen hebben de volgende zes spelers zich geplaatst voor de finale: Mark van Gurp, Rene van Rijssen, Bernard Lute, Kerwin Fuselier, Okke Scholten en Matthijs Lomme.

En nu dus op naar de grote finale. Die is zaterdag 27 maart vanaf 10.00 in het Roekenest, Deze finale is een mix van fanatisme en gezelligheid, waarbij iedereen die interesse heeft uitgenodigd is om te komen kijken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.