ferme klap zoon beeindigt raadsperiode

Burgemeester Piet Zoon hanteert de hamer niet graag, maar gisteravond eindigde de voorzitter van de Raalter gemeenteraad symbolisch met een ferme hamerslag. De raadsperiode 2006 – 2010 is voorbij.

Burgemeester Zoon wijst in zijn woord aan de raad op zijn tevredenheid: “Raalte heeft zich meer en meer als organisatorische gemeente ontpopt.” Louter pluspunten worden genoemd. De laatste vergadering, meer symbolisch dan inhoudelijk van aard, is een mooie gelegenheid voor de voorzitter van de Raalter raad om nog eens terug te blikken op de afgelopen raadsperiode.

Zoon stipt successen als de Woonvisie 2006-2015, invoering WMO, de structuurvisie Heino, het bestemmingsplan Lierderholthuis en Broekland, de ontwikkelingen van het Franciscushof, de sportvisie, de brede school Heino en vorming van de wet werk en bijstand nog eens aan.

Trots meldt Zoon de positieve berichtgeving op Binnenlands Bestuur: “Raalte wordt de laatste tijd in positieve zin belicht.”

De burgemeester vertelt tot slot dat er in de afgelopen raadsperiode 173 amendementen zijn ingediend, waarvan 47 aangenomen. Van de 135 geopperde moties werden er 41 tot voorwaarde volbracht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.