Home / archiefcentraal / ferme klap zoon beeindigt raadsperiode

ferme klap zoon beeindigt raadsperiode

Burgemeester Piet Zoon hanteert de hamer niet graag, maar gisteravond eindigde de voorzitter van de Raalter gemeenteraad symbolisch met een ferme hamerslag. De raadsperiode 2006 – 2010 is voorbij.

Burgemeester Zoon wijst in zijn woord aan de raad op zijn tevredenheid: “Raalte heeft zich meer en meer als organisatorische gemeente ontpopt.” Louter pluspunten worden genoemd. De laatste vergadering, meer symbolisch dan inhoudelijk van aard, is een mooie gelegenheid voor de voorzitter van de Raalter raad om nog eens terug te blikken op de afgelopen raadsperiode.

Zoon stipt successen als de Woonvisie 2006-2015, invoering WMO, de structuurvisie Heino, het bestemmingsplan Lierderholthuis en Broekland, de ontwikkelingen van het Franciscushof, de sportvisie, de brede school Heino en vorming van de wet werk en bijstand nog eens aan.

Trots meldt Zoon de positieve berichtgeving op Binnenlands Bestuur: “Raalte wordt de laatste tijd in positieve zin belicht.”

De burgemeester vertelt tot slot dat er in de afgelopen raadsperiode 173 amendementen zijn ingediend, waarvan 47 aangenomen. Van de 135 geopperde moties werden er 41 tot voorwaarde volbracht.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.