fanatisme tijdens openingstoernooi trr

Veertig jeugdspelers deden afgelopen zaterdag mee aan het openingstoernooi van Tennisvereniging Ramele Raalte. De hele winter was er binnen getraind en dat was goed te zien aan de prestaties op de buitenbanen. Wel miste er een aantal deelnemers dat elk jaar trouw aanwezig is, door blessureleed.

Veel leuke en mooie partijen. Het publiek kon zien dat de spelers het afgelopen jaar binnen hadden gespeeld en getraind. Het tapijt van binnen is weer verruild voor het gravel.

Twee regenbuien zorgden voor een klein oponthoud van het toernooi, maar dat mocht de pret niet drukken. Iedereen speelde lekker verder met wat regen om zich heen en op de koppies. Aan alle deelnemers werd aan het eind van de dag een mooie herinneringsmedaille uitgereikt.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.