familie ulfman wint diner voor twee bij actie akr

De familie Ulfman uit Raalte heeft een diner voor twee gewonnen bij een actie van AKR Bosch Car Service Raalte. De winnaars kunnen zelf kiezen waar ze het liefst willen dineren, bij Gasterij de Kruidentuin in Mariënheem of Hotel Restaurant ’t Losse Hoes.

In totaal geeft AKR Bosch Car Service twee diners weg. Als je in maart 2010 een onderhoudsbeurt bij AKR Bosch Car Service in Raalte laat uitvoeren, ontvang je bij de daarop volgende beurt 25 procent korting op de factuur en maak je kans op een diner voor twee en één van de megaprijzen tijdens de Officiële Opening op 10 en 11 april 2010.

Op de foto de overhandiging van het diner voor twee aan de familie Ulfman uit Raalte door Wijnand Elshof van Auto Centrum Salland BV/AKR Bosch Car Service Raalte en Vincent Vree Egberts, eigenaar van Gasterij de Kruidentuin in Marienheem en Hotel Restaurant ’t Losse Hoes in Holten.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.