Home / archiefcentraal / ellis blom nieuwe voorzitter fotoclub daguerre

ellis blom nieuwe voorzitter fotoclub daguerre

Fotoclub Daguerre heeft een nieuwe voorzitter. Ellis Blom uit Olst is gekozen door de leden van Daguerre. Daarnaast is het bestuur uitgebreid met Stefan Beek, een jonge fotograaf uit Olst. Met de komst van de digitale fototoestellen en de daarbij horende oneindige mogelijkheden is het aantal fotografen in ons land aanzienlijk uitgebreid.

Op de clubavonden die eenmaal per 14 dagen in het Holstohus in Olst gehouden worden, komen de digitale technieken uitgebreid aan de orde. Hoewel het beeld op papier voor de meeste fotografen het belangrijkste blijft, is er ook veel aandacht voor de totstandkoming van dat beeld. De wens van fotografen om meer te halen uit je fototoestel, om de mogelijkheden van bewerken te onderzoeken en om met andere fotografen ideeën, ervaringen en mogelijkheden uit te wisselen is groeiend.

Voor meer informatie over de activiteiten van fotoclub Daguerre kun je terecht bij Ellis Blom 0570 546453 of ellisblom@gmail.com.

Lees ook

CRT huldigt Mitchel Schotman

RAALTE – Wielervereniging CRT heeft woensdag 15 september Mitchel Schotman gehuldigd voor zijn BMX-prestaties. Mitchel …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.