Home / archiefcentraal / elferink graag afmaken waar ik mee bezig ben

elferink graag afmaken waar ik mee bezig ben

Dat zou kunnen betekenen dat hij op zoek mag naar nieuw werk. “Maar daar heb ik nog niet echt concreet over nagedacht”, stelt Gerard. “Hiervoor had ik een adviesbureau op organisatiegebied, die BV heb ik nog, misschien pak ik dat dan wel weer op!”

Maar zo ver is het nog lang niet, laat hij ook meteen weten. “Het kan alle kanten op. Ik sprak net al iemand die verwachtte dat GB de grootste zou worden. Alles kan. Ik wil graag door als wethouder. Het is verslavend leuk werk.” Hij toont zich tevreden over zijn eigen prestaties in de afgelopen vier jaar. “Toen ik begon, kwam ik in Broekland. De klacht was dat er in Broekland niet werd gebouwd. En die klacht kreeg ik ook te horen in andere dorpen. Nu liggen overal plannen, met uitzondering dan van Laag Zuthem. In Raalte wacht er een grootschalig bouwproject. We zijn bezig met industrieterreinen. Het klinkt raar, maar als wethouder van ruimtelijke ordening is vier jaar echt te kort! Ik wil graag afmaken waar ik mee bezig ben!”

Lees ook

Collecties historische publicaties deels samengevoegd

Rijnbrink, Athenaeumbibliotheek en Historisch Centrum Overijssel ondertekenen convenant REGIO – Als geïnteresseerde in historische publicaties …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.