eind augustus buurtbus tussen wijhe en raalte

Eind augustus moet ie rijden: De buurtbus tussen Wijhe en Raalte. Eind januari is de gemeenteraad van Olst-Wijhe akkoord gegaan met dit voornemen. Inmiddels zijn de voorbereidingen in volle gang zet. Niet alleen de gemeente is druk bezig, ook voor het Steunpunt Vrijwilligerswerk is deze buurtbus inmiddels aan de orde van de dag.

Het Steunpunt Vrijwilligerswerk is op zoek naar mensen die het leuk vinden op vrijwillige basis wat te betekenen voor de toekomstige buurtbus. Dit kan zowel op het bestuurlijke vlak, maar ook als chauffeur. Mensen die het leuk vinden om nu al betrokken te zijn bij de buurtbus, kunnen ook meedenken en praten over de toekomstige vereniging.

Mocht u belangstelling hebben voor dit vrijwilligerswerk, meldt u zich dan vrijblijvend bij Karin Köster van het Steunpunt Vrijwilligerswerk: 06 50505768 of via haar e mail: vrijwilligers@kulturhusolstwijhe.nl. U kunt ook op de website staging2.vrijwilligactief.nl kijken voor meer informatie.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.