Home / archiefcentraal / een dag zonder eten tegen aids op het carmel

een dag zonder eten tegen aids op het carmel

Zo’n tachtig leerlingen van het Carmel College eet vanaf vanmorgen half negen niets. Ze doen mee met de actie “Zip Your Lip”. Deze wereldwijde actie houdt in dat je 24 uur niet eet en slechts alleen water of thee drinkt. Ouders hebben hiervoor toestemming gegeven aan hun zoon of dochter. Deze week zamelen de leerlingen geld binnen hun eigen kring in. Het doel van deze actie is om geld in te zamelen voor aidsprojecten van World Vision in Oeganda, Oost Congo en Somaliland.

Vanaf maandag 29 maart 08.30 uur tot dinsdag 08.30 uur wordt deze actie gehouden. Leerlingen volgen gewoon de lessen inclusief de opgegeven huiswerkopdrachten en toetsen. In de pauzes hebben ze de mogelijkheid om in een apart lokaal bij elkaar te zijn en water of thee te drinken.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.