een dag lang complimentjes bij landstede

Gisteren ook overal de hele tijd complimentjes ontvangen? Dat kwam natuurlijk omdat je de hele dag de dingen zo goed, leuk en aardig deed. Maar het kwam ook een heel klein beetje omdat het landelijke complimentendag was. Bij Landstede deden ze er ook aan mee, in alle Sallandse vestigingen. Daar werken en studeren bij elkaar een paar duizend mensen, dus het was er een grote positieve boel.

Speciaal voor de Nationale Complimentendag waren door Landstede kaarten gemaakt waarmee je een compliment kon geven aan je collega, een student, je partner, vriend(in), buurvrouw of wie dan ook. De kaarten werden in de week voor de voorjaarsvakantie alvast verspreid over alle Landstede locaties voor voorgezet onderwijs, mbo, kinderopvang, welzijn, kringloop en training, opleiding & advies voor volwassenen.

Het komisch duo Jaap & Joop had op You Tube opgeroepen mee te doen aan de actie. Maandag was het duo op verschillende Landstedelocaties om ter plekke de actie onder de aandacht te brengen.

Landstede deed mee met de landelijke want de onderwijsorganisatie gaat voor zogenaamd waardenvol onderwijs. Twee van die waarden zijn ‘respect voor ieders eigenheid’ en ‘het erkennen van ieders talent’. Deze actie sluit goed aan bij die twee waarden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.