eagles treft fc emmen ben jij er gratis bij

Salland Centraal houdt in samenwerking met Go Ahead Eagles wederom een prijsvraag. Onder de goede inzendingen worden drie setjes van twee kaarten verloot voor de thuiswedstrijd van komende zondag tegen FC Emmen. Om kans te maken op de kaarten, moet je de volgende vraag goed beantwoorden:

Welke beroemde sportjournalist werd geboren in de gemeente Emmen?

a) Kees Jansma

b) Frank Snoeks

c) Evert ten Napel

Je kunt je antwoord tot donderdagmiddag 13.00 uur mailen naar de redactie. Vermeld daarbij naast het juiste antwoord ook je naam, telefoonnummer, adres en woonplaats. Winnaars krijgen vanzelf bericht.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.