druk druk druk op tennisinstuif

Een massale opkomst, dat is de omschrijving die het best past bij de tennisinstuif die gisteren op Tennispark Ramele werd gehouden. Ruim honderd kinderen kwamen naar de Hammerweg om kennis te maken met de sport.

De jaarlijkse instuif van de Raalter tennisvereniging stond onder leiding van tennisleraar André Mekers. De jeugd maakte kennis met de eerste beginselen van de tennissport. Volgende week begint het buitenseizoen en starten ook de tennislessen weer. Kinderen die tennislessen willen volgen kunnen contact opnnemen met a.g.mekers@hetnet.nl.

Na afloop kregen de kinderen nog wat te drinken en kreeg elke deelnemer een tennisdiploma.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.