Home / archiefcentraal / dit weekend noviteitenshow bij joop elders

dit weekend noviteitenshow bij joop elders

Bekende merken presenteren zelf de nieuwste trends.

Elders pakt zelf ook flink uit. Er zijn acties en elke bezoeker krijgt middels de coupon (verderop in deze krant) een gratis douche-coach. Ook geeft de sanitairexpert diverse kortingen. U maakt kans op het winnen van een hippe showerpipe maar bovenal: er valt van alles te beleven. Er is een speciale krant gemaakt, die u midden in deze krant aantreft. Hier leest u al het een en ander over duurzame producten en installaties en we geven waterbesparende tips. Kortom: laat u inspireren… Dan regelt Joop Elders de rest. Geen tijd dit weekend? Op zondag 28 maart is er ook nog een koopzondag.

Meer weten? Kijk op www.joopelders.nl.

Lees ook

‘Een klein lichtpuntje aan het einde van de tunnel’

The Powershop in Raalte werkt in maart mee aan twee proeffestivals in Biddinghuizen RAALTE – …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.