dit weekend noviteitenshow bij joop elders

Bekende merken presenteren zelf de nieuwste trends.

Elders pakt zelf ook flink uit. Er zijn acties en elke bezoeker krijgt middels de coupon (verderop in deze krant) een gratis douche-coach. Ook geeft de sanitairexpert diverse kortingen. U maakt kans op het winnen van een hippe showerpipe maar bovenal: er valt van alles te beleven. Er is een speciale krant gemaakt, die u midden in deze krant aantreft. Hier leest u al het een en ander over duurzame producten en installaties en we geven waterbesparende tips. Kortom: laat u inspireren… Dan regelt Joop Elders de rest. Geen tijd dit weekend? Op zondag 28 maart is er ook nog een koopzondag.

Meer weten? Kijk op staging2.joopelders.nl.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.