dikke 1000 deelnemers survivalrum wesepe

Deelnemers konden kiezen uit rondjes van vijf en van zeven kilometer. De echte kanjers deden dat langere rondje gewoon twee keer. Bekijk de foto’s als je wilt weten wat voor soort hindernissen er genomen moesten worden. Bedenk dan meteen dat het koud lijkt. Maar deelnemers dachten daar heel anders over: “Eindelijk eens een keer niet zo koud”, riepen de deelnemers.

Zij waren dan ook in actie. Langs de kant stonden de toeschouwers plaatsvervangend te bibberen van de kou. Daar was trouwens ruimte genoeg voor. In de omgeving van Wesepe was wederom een duidelijke fietsroute utigezet zodat je overal in de velden de deelnemers bezig zag.

Bart Dinkelman is Nederlands kampioen geworden. Hij is lid van Survivalgroep Wesepe maar komtuit Lochem.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.